Winkel

CYSTI-FORT

22.00 Incl. BTW

Wenslijst
Wenslijst
Artikelnummer: 2PCA0902B Categorieën: , ,

Beschrijving

CYSTI-FORT

Cysti-FORT is een hooggedoseerd complex dat voorkomt dat bacteriën zich aan de wanden van de urinewegen hechten (D-Mannose, Cranberry) en dat de eliminatie ervan vergemakkelijkt (Bruyère, Hibiscus). Koper, selenium en natuurlijke vitamine D3 hebben een beschermende werking op de cellen en stimuleren het immuunsysteem.

D-Mannose is een van nature voorkomende suiker die, in tegenstelling tot glucose, niet door het lichaam wordt omgezet in vet. Een grote inname van D-Mannose voorkomt dat ongewenste bacteriën zich aan de wanden van de blaas hechten, omdat ze zich voeden met de suiker en van de wand afpellen om naar D-Mannose te gaan. Ze worden vervolgens afgevoerd door de urinestroom, wat helpt bij het voorkomen en elimineren. Cysti-FORT heeft een hoge dosering D-Mannose (2000 mg per sachet).

* De cranberry, ook wel cranberry genoemd (Vaccinium macrocarpon A.), staat bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten die een essentiële rol spelen bij de bescherming van cellen, vooral die van de urinewegen.

Van deze antioxidanten helpen proanthocyanidinen type A, gedoseerd met 36 mg per sachet, gecombineerd met 2000 mg D-mannose, de aanhechting van bacteriën aan de wanden van de blaas en bevorderen ze hun eliminatie via de urine.

* HIBISCUS – BRUYÈRE: De combinatie van hibiscus en heide, rijk aan polyfenolen, helpt onevenwichtigheden in de urinewegen te bestrijden. Door zijn diuretische werking bevordert het de afvoer en de eliminatie van in het lichaam aanwezige gifstoffen, waardoor het bijdraagt ​​aan een beter urinair comfort.

NATUURLIJKE VITAMINE D3, KOPER – SELENIUM

De natuurlijke oorsprong van vitamine D3, gewonnen uit korstmos, zorgt ervoor dat het beter door het lichaam wordt opgenomen. Het helpt de goede werking van het immuunsysteem te behouden. Koper en selenium, krachtige antioxidanten, dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem en beschermen de cellen tegen oxidatieve stress.

Aanwijzingen voor gebruik: In geval van crisis: 2 sachets per dag (raadpleeg uw arts)

Ter preventie: 1 sachet ‘s ochtends verdunnen in een glas water.

Ingrediënten: Voor 1 zakje Cysti-FORT: D-mannose 2000 mg, Cranberry (cranberry) 360 mg, PAC type A 36 mg, Hibiscus-extract 75 mg, Hydroxycitroenzuur 15 mg, Heide-extract 75 mg, Koper 100% 1 mg, Selenium 100% 55 μg, natuurlijke vitamine D3 100% 5 μg

Doos met 14 zakjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CYSTI-FORT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is verboden te kopiëren!
Cart
Your cart is currently empty.