Winkel

VIRIMAX

10.00 Incl. BTW

Wenslijst
Wenslijst
Artikelnummer: 2PCA1102C Categorie:

Beschrijving

VIRIMAX

Een geconcentreerde en natuurlijke formule die deelneemt aan de 3 stadia van vrouwelijke seksualiteit.

De samenstelling combineert plantenextracten, vitamines en mineralen die bekend staan ​​om hun gunstige effecten op het verlangen en het libido.

VROUWELIJKE BALANS

Geconcentreerd yam- extract 10/1 Geconcentreerd soja-extract 8/1 De isoflavonen (10%) van soja en het diosgenine (16%) van yam hebben een structuur die sterk lijkt op de hormonen die door vrouwen worden geproduceerd. Ze bevorderen het welzijn van vrouwen door hormonale balans te herstellen.

ZENUWELIJK EVENWICHT

Marine magnesium – vitamine B1

Magnesium is echt voedsel voor de zenuwcel en is een natuurlijk ontspannend middel. Biologisch beschikbaar, marien magnesium gewonnen uit zeewater is een essentieel element voor het lichaam. De 100% natuurlijke oorsprong zorgt voor een optimale assimilatie en zorgt zo voor ontspanning en evenwicht. Vitamine B1 (thiamine) is de vitamine voor een goed humeur. Het werkt alleen wanneer het wordt omgezet in een co-enzym, mede dankzij de werking van magnesium, en draagt ​​bij tot normale psychologische functies en een normale hartfunctie.

TRIGGERING VAN DE LIBIDO

Damiana-extract geconcentreerd 4/1

Deze plant afkomstig uit de Andes en Mexico werd door Maya-vrouwen als afrodisiacum gebruikt.

Het geconcentreerde extract van 4/1 accentueert de belangrijkste eigenschappen: tonisch, stimulerend en afrodiserend.

12/1 Geconcentreerd Tribulus Terrestris-extract

Plant van traditionele geneeskunde in India en China, het 12/1 geconcentreerde extract bevordert het libido en helpt de prestaties te behouden.

Geconcentreerd maca-extract 4/1

Maca is een heilige plant voor de Inca- en Maya-beschavingen en is een revitalisator en stimulerend middel. Het 4/1 geconcentreerde extract verbetert de weerstand tegen stress, fysieke kracht, vruchtbaarheid en activiteit.

PLEZIER VERKRIJGEN

L-arginine Het is een aminozuur dat de vermindering van vaginale droogheid bevordert en zo gemakkelijker toegang tot genot mogelijk maakt. Zink, vitamine PP en E Zink draagt ​​bij tot de instandhouding van een normaal niveau van testosteron in het bloed en bevordert het libido en het vrouwelijke verlangen. Vitamine PP en vitamine E spelen een rol bij de synthese van bepaalde geslachtshormonen.

Gebruikstips: 1 à 2 capsules per dag in een groot glas water

Voorzorg bij gebruik: Voor een beperkte periode te gebruiken, naast een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet dat op zichzelf zorgt voor een goede voedingsbalans.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Het wordt niet aanbevolen om de dagelijks aangegeven dosis te overschrijden.

Niet aanbevolen voor mensen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen met een persoonlijke of familiegeschiedenis van borstkanker, evenals mensen die een antidiabetische of anti- hyper-tensorbehandeling ondergaan .

Ingrediënten: Damiana-extract (4/1 concentraat) 150 mg Maca-extract (4/1 concentraat) 150 mg Yam-extract (10/1 concentraat) 16% diosgenine 120 mg Tribulus terrestris-extract (12/1 concentraat) 100 mg Soja-extract (concentraat 8/1) 10% isoflavonen 100 mg L-arginine 60 mg Marine magnesium 16% 60 mg Vitamine PP 113% 18 mg Zink 150% 15 mg Vitamine E 83% 10 mg Vitamine B1 127% 1,4 mg

Doos met 30 tabletten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VIRIMAX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is verboden te kopiëren!
Cart
Your cart is currently empty.